

תימור גורדון
יעוץ, ליווי ופתרונות לחברות בתחום הקמעונאות הדיגיטלית והאיקומרס.
יוצר תוכן, מרצה ומנחה כנסים, קורסים וסדנאות בתחום האיקומרס
קומרסיישן

הפודקאסט של האיקומרס הישראלי
יוצר ומגיש: תימור גורדון

על קומרסיישן

מה זה?
בקצרה- conversation about commerce
ובהרחבה- הפודקאסט בו אני מארח את הא.נשים שחיים, יוצרים ונושמים איקומרס.
תחום המסחר הדיגיטלי, האיקומרס, נמצא בצמיחה מסחררת ומוביל את הקפיצה לדור הבא של צרכנות: יותר פשוט, יותר נוח, מהיר ובהתאמה אישית. בקומרסיישן אני מארח את הא.נשים שעושים את האיקומרס הישראלי, מעין ״פודוקו״ (פודקאסט-דוקו) על תחום עסקי צעיר, מעת התהוותו כאן.
בקומרסיישן מתארחים.ות א.נשים שעובדים.ות מכל שרשרת הערך האיקומרסית: קמעונאים.ות, יזמים.ות, א.נשי איקומרס, משקיעי.ות איקום, א.נשי שיווק ושירות לקוחות, ספקי.ות שירותים, הקמת וניהול חנויות, סטארטאפים מגוונים, חברות הפצה ושילוח, אסטרטגים.ות שעובדים.ות עם גופים ישראליים ובינלאומיים, א.נשי ממשקים ועיצוב, כספים ולוגיסטיקה, כאלה שהצליחו וגם כאלה שלא, בדגש על א.נשים ומתוכם - כמה שיותר נשים נפלאות.
פרק אחרי פרק, אני מנסה לבנות את הפאזל שתמונתו האינסופית היא תמונת הקמעונאות החדשה, הקומרס. מקווה שתיהנו וגם שתלמדו משהו חדש בכל פרק, בין אתם עובדים, יזמים או פשוט מתעניינים באיקומרס, בריטייל ובקמעונאות הדיגיטלית. אני מביא לקומרסיישן כמיטב יכולתי את נסיוני, ידיעותיי וסקרנותי שאינה יודעת שובע לתחום היפהפה שבחרתי לעסוק בו, כיזם, מנהל, יועץ ומרצה.
ניתן להאזין ל- commersation באפליקציות הפודקאסטים ספוטיפיי, אפל, יוטיוב, אמזון, דיזר ועוד, וגם כאן.
כל האורחות.ים

קומרסיישן 141 עם שי דינור, נספרסו
אחת הקטגוריות שהרשימו אותי במחקר מיפוי האיקומרס הישראלי, היא תחום המזון והמשקאות. 30 חנויות איקומרס כאלה נכנסו לרשימת הטופ 500, כשתחומי ההתמחות נחלקים בצורה שווה למדי בין אלכוהול, פירות וירקות, שוקולד, וכמובן- קפה. אני אוהב קפה. אני אוהב גם אלכוהול ושוקולד. וגם ירקות ואפילו פירות. אבל בעיקר קפה. אז מה גורם לנו לרצות לקנות דווקא ישירות מהמותגים דווקא בתחום הזה? אותי זה מסקרן, מקווה שגם אתכם. ובכן, בטופ של האיקומרס הישראלי, כדברי המשוררת ס. קרפנטר: לא תצליחו להירדם, אני יודע, זה אני נ ס פ ר ס ו. אז, שי דינור האחד והיחיד, סמנכ״ל החטיבה המסחרית בנספרסו ישראל, עושה את זה יותר טוב מג׳ורג׳ קלוני.
תודה לשי. לאלי אלון ולאולפני ביזי, לחברים באדיו.
תודה לכל מי שלא מתייאש ונלחם יום יום כדי שהחיים בישראל יהיו חיים ששווה לחיות אותם.
#עדהחטוףהאחרון